CUM COMAND

Dupa ce ati plasat comanda de produse prin click pe butonul "Adauga in cos" si ati actualizat cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Finalizeaza comanda" iar noi vom prelua comanda dumneavoastra si vom pregati livrarea produselor. Va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, dupa care produsele comandate va vor fi livrate la adresa indicata de dumneavoastra la inregistrarea comenzii, sau la o alta adresa de livrare inregistrata de dumneavoastra daca aceasta difera de adresa de facturare.
Daca intampinati dificultati in procesul de comanda, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 021.314.10.77

Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, direct curierului, in sistemul ramburs pus la dispozitie de firma de curierat rapid. De asemenea, plata se poate face si cu card bancar.


CUM PLATESC

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: ramburs in numerar la livrare sau plata online cu card bancar.
Daca ati ales sa platiti ramburs in numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Daca ati ales metoda de plata online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


LIVRAREA

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate direct la domiciliu prin curier rapid, in 24/48 de ore lucratoare din momentul expedierii comenzii. Tocmai de aceea, va rugam ca la inregistrare sa completati numele complet si adresele de facturare si livrare, inclusiv numarul de telefon pentru confirmare.

ATENTIE! In cazul in care introduceti un numar de telefon gresit sau fals si nu vom putea sa va contactam, nu vom trimite coletul cu comanda dumneavoastra, pentru a evita returnarea lui daca nu va gaseste curierul.

In cazul in care nu ati completat toate aceste date la inregistrare, va rugam sa o faceti acum la sectiunea Contul meu unde aveti optiunile Date personale.

Livrarea comenzilor se face prin firmele de curierat rapid DPD si Fan Courier.

Scroll