...copiii care noi am fost nu mai sunt copiii de azi
 
 

Dorim sa fim recunoscuti in piata ca acea firma furnizoare de jucarii distractive, dar si instructive, puse in vanzare la preturi corecte si accesibile pentru cosumatorul roman.
 

Ne straduim sa tinem pasul cu ultimele descoperiri legate de nevoile psihomotorii ale copiilor, aceasta insemnand inainte de toate aducerea in prim plan a jucariilor care contribuie la dezvoltarea gandirii critice si creative, precum si la deprinderea si dezvoltarea comportamentului ecologic. De asemenea, investim in jucarii cu specific romanesc, tocmai pentru ca suntem constienti de importanta unei jucarii in viata unui copil si vom fi fericiti sa stim ca am contribuit macar cu putin la consolidarea apartenentei fata de neam si tara, pe care fiecare individ trebuie s-o simta ca pe o mandrie, ca pe acea radacina puternica ce are rolul de a-i hrani viitorul. Sa intelegi ca esti parte a unui neam si sa simti lucrul acesta de mic nu e putin lucru! Suntem in slujba celei mai importante etape din viata unui om: copilaria sa! Si ne asumam munca acesta cu devotament si bucurie.
 

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, carora le-a castigat increderea si pe care doreste sa-i serveasca intr-un mod cat mai complet, dar si pentru a-si face cunoscuta si altora oferta sa, Piccolino a lansat acest site, cu optiune de comanda online, astfel incat orice produs al nostru sa poata deveni oricand achizitia dumneavoastra.


SC PICCOLINO JUCARII S.R.L.
Reg.Com.:J40/3350/2000
CIF: RO12885666
CAPITAL SOCIAL: 10.000 LEI
SEDIU SOCIAL: STR Av M Zorileanu, NR.74A, SEC 1, Bucuresti
IBAN: RO58 INGB 0001 0082 1654 8910
Banca: ING BANK N.V.
Scroll