...copiii care noi am fost nu mai sunt copiii de azi
 
 

Dorim sa fim recunoscuti in piata ca acea firma furnizoare de jucarii distractive, dar si instructive, puse in vanzare la preturi corecte si accesibile pentru cosumatorul roman.
 

Copiii care noi am fost nu mai sunt copiii de astazi. Ne straduim sa tinem pasul cu ultimele descoperiri legate de nevoile psihomotorii ale copiilor, aceasta insemnand inainte de toate aducerea ?n prim plan a jucariilor care contribuie la dezvoltarea gandirii critice si creative, precum si la deprinderea si dezvoltarea comportamentului ecologic. De altfel, primul filtru dupa care ne selectam furnizorii este acela al respectului pe care ei il acorda lucrului care este, a fost si va fi de-a pururea cel mai important lucru in viata omului: copilaria sa.
 

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, carora le-a castigat increderea si pe care doreste sa-i serveasca intr-un mod cat mai complet, dar si pentru a-si face cunoscuta si altora oferta sa de jucarii, hainute si carti, Piccolino a lansat acest site, cu optiune de comanda on line, astfel incat orice produs al nostru sa poata deveni oricand achizitia dumneavoastra.


SC PICCOLINO JUCARII S.R.L.
Reg.Com.:J40/3350/2000
CIF: RO12885666
CAPITAL SOCIAL: 10.000 LEI
SEDIU SOCIAL: STR Av M Zorileanu, NR.74A, SEC 1, Bucuresti
IBAN: RO51BTRL04301202g92529xx
Banca: TRANSILVANIA UNIRII
Scroll